Bezglutenowe wariacje kulinarne
środa, 23 kwietnia 2014
Zupa szczawiowa
Przygotuj na 4 porcje:
Litr rosołu
pęczek szczawiu
4 jajka (sztuka na 1 porcję)
4 ziemniaki ugotowane i pokrojone w kostkę
Szczaw podsmaż na masełku, zagotuj z rosołem.Zupę podawaj z jajkiem i ziemniakami.
1 komentarz:
ewa
23 kwietnia 2014 09:39
jejku,,jak ja dawno takiej zupy nie jadłam,,a do tego jeszcze młode ziemniaczki,,,
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
jejku,,jak ja dawno takiej zupy nie jadłam,,a do tego jeszcze młode ziemniaczki,,,
OdpowiedzUsuń