Bezglutenowe wariacje kulinarne
wtorek, 8 kwietnia 2014
Zupa krem z kalafiora
Przygotuj:
500 ml rosołu
250 g kalafiora
50g serka topionego (bez dodatków)
sól, pieprz, imbir, gałka
grzanki
Kalafior ugotuj na rosole, dodaj serek i gotuj do jego rozpuszczenia. Zmiksuj, dopraw wg uznania. Podawaj z grzankami.
2 komentarze:
Unknown
9 kwietnia 2014 01:46
lubię taki kremy:)
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Bezglutenowe wariacje kulinarne
9 kwietnia 2014 01:58
Pyszne są :) Idealne na dzisiejszy dzień :)
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
lubię taki kremy:)
OdpowiedzUsuńPyszne są :) Idealne na dzisiejszy dzień :)
OdpowiedzUsuń