Bezglutenowe wariacje kulinarne
środa, 23 kwietnia 2014
Kopytka jaglane
Szklankę ugotowanej kaszy jaglanej zmiel,dodaj mąki jaglanej tyle by dało się formować kluski. Gotuj we wrzątku do czasu wypłynięcia.
Można podać z sosem owocowym, pomidorowym lub bułką, masłem i cynamonem.
2 komentarze:
Ervisha
23 kwietnia 2014 10:04
Rewelacja ;)
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Unknown
23 kwietnia 2014 11:05
jaglanych jeszcze nie jadłam ;) pozdrawiam
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Rewelacja ;)
OdpowiedzUsuńjaglanych jeszcze nie jadłam ;) pozdrawiam
OdpowiedzUsuń