NA OSTRO I ZE SMAKIEM
Chrzanowska Manufaktura Wędlin wprowadza trzy nowe pyszne smaki kiełbasek z serii DEGUSTINO. DEGUSTINO PIWNE, BAWARSKIE i MEKSYKAŃSKIE TEX MEX przypadną do gustu smakoszom pikantnych przekąsek. Przyprawione na ostro, bez dodatku glutenu, fosforanów i glutaminianu sodu, będą wyjątkowo smaczną i zdrową alternatywą dla ogólnodostępnych wędlin.
Chrzanowska Manufaktura Wędlin specjalizuje się w produkcji gwarantowanej jakości wędlin. Kiełbaski DEGUSTINO wyrabiane są z wyselekcjonowanego mięsa i pasteryzowane jak domowe przetwory. Do ich produkcji nie używa się sztucznych barwników, a także glutaminianu sodu i glutenu, co potwierdza certyfikat Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i Na Diecie Bezglutenowej. Dlatego na opakowaniach kiełbasek DEGUSTINO widnieje symbol przekreślonego kłosa, którym mogą posługiwać się tylko i wyłącznie bezpieczne i zdrowe certyfikowane produkty. Jednak, co potwierdzają konsumenci, największymi zaletami kiełbasek z Chrzanowskiej Manufaktury Wędlin jest ich duża mięsność i ponad wszystko, wyśmienity, niepowtarzany smak.
Na sklepowych półkach wśród nowości DEGUSTINO znaleźć można trzy nowe, wyraziste smaki przepysznych kiełbasek. DEGUSTINO PIWNE, średnio pikantne, będą znakomitą propozycją dania lub przekąski nie tylko w trakcie biesiad przy złocistym trunku. Nieco mocniej przyprawione, DEGUSTINO BAWARSKIE smakiem nawiązują do wędlin serwowanych w górskich landach naszych zachodnich sąsiadów. Natomiast wielbiciele naprawdę ostrych potraw na pewno zasmakują w mocno przyprawionych kiełbaskach o meksykańskich korzeniach TEX MEX.
Nowe kiełbaski DEGUSTINO świetnie smakują zarówno na zimo, jak i na ciepło, w wersji gotowanej, pieczonej czy grillowanej. Są pozbawione osłonki i zapakowane tak, że można je podgrzać w wodzie bez konieczności wyciągania ich z opakowania. Każda paczuszka zawiera 4 pyszne kiełbaski (120 g) i kosztuje ok. 2,99 zł. Wszystkie smaki DEGUSTINO można kupić w dobrych sklepach spożywczych.
Więcej informacji:
***
Produkty Chrzanowskiej Manufaktury Wędlin to prawdziwe rarytasy tworzone ze starannie wyselekcjonowanego mięsa. Firma, jako jedyny producent w Polsce wszystkie swoje produkty poddaje procesowi re-pasteryzacji. Cała produkcja odbywa się w oparciu o systemy bezpieczeństwa HACAP, IFS, BRC, ISO 9001: 2008 i ISO 22 000:2005
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz