czwartek, 20 listopada 2014

O kiełbaskach bezglutenowych Degustino słów kilka słowem testerki

Mam przyjemość współpracować z firmą BLACK&WHITE PR promującącą bezglutenowe kiełbaski firmy Degustino.
Miałam możliwość spróbowania Kiełbasek podwawelskich, z szynki, śląskich, a także białych.
Kiełbaski testowała również moja rodzina.
Jakie wrażenia smakowe, opinie?

Skład - mimo, że długi i z pozoru nieciekawy po dokładnym wczytaniu się w niego przyjazny, nawet dla dziecka. Dużym plusem jest zawartość mięsa w produkcie - 93%.

Wygląd - kiełbaski są małe, mają małe, podręczne opakowania, możemy je zabrać wszędzie gdzie mamy mozliwość ich odgrzania - w wodzie, na patelni, na grillu, bądź patelni grilowej czy też
w kuchence mikrofalowej.


Bardzo dużym plusem jest to, że Kiełbaski DEGUSTINO są pasteryzowane jak dawniej domowe przetwory, co gwarantuje ich naturalność i właściwości odżywcze.

Smak - smakują wybornie. Nie ma porównania w smaku do wyrobów innych firm, które miałam możliwość do tej pory kosztować. Jedząc je czuć mięso.
Smakują zarówno na ciepło, jak i na zimno.

Są bezglutenowe!

Polecam je zarówno dorosłym jak i dzieciom nie tylko na diecie bezglutenowej.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz