Bezglutenowe wariacje kulinarne
środa, 22 maja 2013
Tort makowo-cytrynowy
Biszkopt z 3 jajek z dodatkiem kisielu cytrynowego:
http://bezglutenowewariacje.blogspot.com/2013/05/biszkopt-bezglutenowy.html
tu część mąk zastępujemy paczką kisielu
2 blaty makowe:
http://bezglutenowewariacje.blogspot.com/2013/05/blaty-makowe-na-biakach.html
Krem cytrynowy:
http://bezglutenowewariacje.blogspot.com/2013/04/krem-cytrynowy-do-tortu.html
Biszkopty nasączamy wodą z cytryną. Na biszkopt krem, blat makowy, krem, biszkopt, krem, blat makowy, krem. Ozdabiamy skórką z cytryny.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz