poniedziałek, 11 maja 2015

Warsztaty pieczenia pizzy

Dnia 25 kwietnia b.r. dzięki gościnności właścicieli Klubu Perspektywy w Ostrowcu Świętokrzyskim spotkaliśmy się na warsztatach pieczenia pizzy zorganizowanych przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. Uczestnicy poznali tajniki wyrobu i pieczenia bezglutenowej pizzy, każdy z nas czynnie włączył się
w przygotowania pysznych pizz. Ciasta wykonaliśmy z mieszanek mąk: Piekarz, Miks do pizzy i Galicyjska firmy Balviten za które bardzo dziękujemy Firmie. Mieliśmy okazję spróbować hitu sezonu - bezglutenowej kawy Inki za którą bardzo dziękujemy firmie Grana. Mogliśmy również się raczyć pysznym torem przygotowanym przez Anię, jak
i szarlotką bezglutenową.
Dziękuję wszystkim którzy włączyli się w przygotowania tego spotkania i wszystkim uczestnikom za wspólnie spędzony czas.









Brak komentarzy:

Prześlij komentarz