Parówki premium z Chrzanowa
Chrzanowska Manufaktura Wędlin poszerzyła swoją ofertę wędlin o kolejne
pyszne nowości – Parówki z Chrzanowa z wysoką, bo aż 92%, zawartością
mięsa. Nie zawierają fosforanów, osłonki, są bezglutenowe, wędzone
i pasteryzowane, jak domowe przetwory. Dzięki temu zachowują właściwości
odżywcze oraz wyróżniają się doskonałym smakiem i aromatem.
Pierwsza z nowości to delikatnie wędzone parówki wyprodukowane z najlepszej jakości
najszlachetniejszego mięsa z szynki, które jest znakomitym źródłem łatwo przyswajalnego
białka. Szynka to także jedno z ulubionych mięs Polaków o wyjątkowej kruchości
i soczystości, więc parówki z szynki na pewno przypadną do gustu wielbicielom tradycyjnych
smaków. Te parówki mają jeszcze dodatkowe zalety – są bez osłonkowe, oraz
bezglutenowe, a więc bezpieczne do spożywania przez wszystkich, niezależnie od wieku
i wskazań żywieniowych. Podobnie jak pozostałe wędliny z Chrzanowa także parówki
zostały poddane są procesowi re-pasteryzacji co gwarantuje ich bezpieczeństwo.
Z kolei parówki z filetem z kurcząt, to idealna propozycja dla ceniących subtelne smaki.
Także one dostarczą organizmowi cennego białka. Ze względu na mniejszą zawartość
tłuszczu w porównaniu do innych gatunków mięs, Chrzanowskie parówki z filetem z kurcząt
będą idealne dla osób dbających o linię lub tych o wrażliwych żołądkach. Wędzone na
złocistą, jasno słomkową barwę i pozbawione osłonki zachęcą do jedzenia nawet
największe niejadki. Parówki nie zawierają glutenu, fosforanów, oraz poddane są procesowi
re-pasteryzacji, który wpływa zarówno na długi termin przydatności, jak i zachowanie ich
właściwości odżywczych.
Kolejne nowości z Chrzanowa, parówki 92% w dwóch rodzajach stwarzają nowe możliwości
kreowania smacznych dań. Doskonale smakować będą zarówno na zimno spożywane w
charakterze pożywnej i zdrowej przekąski jak i po podgrzaniu. To smaczny dodatek do
jajecznicy czy jajek sadzonych. Można je też wykorzystać do przygotowania szybkiego
i pożywnego obiadu – robiąc z nimi zapiekankę, pizzę, makaron lub domową wersję
lubianych hot-dogów. Na imprezę można parówki użyć do przygotowania koreczków, a
okładając plastrami sera nawet upiec je na grillu.
Parówki premium z Chrzanowa są dostępne w praktycznych opakowaniach o wadze 100
g. Można je kupić w dobrych sklepach spożywczych w cenie od 2,49 za opakowanie .
***
W Chrzanowskiej Manufakturze Wędlin (ChMW) szynki, parówki i kiełbasy powstają ze starannie
wyselekcjonowanego mięsa w oparciu o oryginalne receptury. Wędliny z Chrzanowa smakują jak te,
których smak pamiętamy sprzed lat. Cała produkcja odbywa się w oparciu o rygorystyczne systemy
bezpieczeństwa i higieny www.chmw.pl
Patrycja Sawicka – Sikora - patrycja@bwpr.pl tel. 506 181 076
Joanna Gulina joannag@bwpr.pl tel. 603 407 044
Chrzanowska Manufaktura Wędlin poszerzyła swoją ofertę wędlin o kolejne
pyszne nowości – Parówki z Chrzanowa z wysoką, bo aż 92%, zawartością
mięsa. Nie zawierają fosforanów, osłonki, są bezglutenowe, wędzone
i pasteryzowane, jak domowe przetwory. Dzięki temu zachowują właściwości
odżywcze oraz wyróżniają się doskonałym smakiem i aromatem.
Pierwsza z nowości to delikatnie wędzone parówki wyprodukowane z najlepszej jakości
najszlachetniejszego mięsa z szynki, które jest znakomitym źródłem łatwo przyswajalnego
białka. Szynka to także jedno z ulubionych mięs Polaków o wyjątkowej kruchości
i soczystości, więc parówki z szynki na pewno przypadną do gustu wielbicielom tradycyjnych
smaków. Te parówki mają jeszcze dodatkowe zalety – są bez osłonkowe, oraz
bezglutenowe, a więc bezpieczne do spożywania przez wszystkich, niezależnie od wieku
i wskazań żywieniowych. Podobnie jak pozostałe wędliny z Chrzanowa także parówki
zostały poddane są procesowi re-pasteryzacji co gwarantuje ich bezpieczeństwo.
Z kolei parówki z filetem z kurcząt, to idealna propozycja dla ceniących subtelne smaki.
Także one dostarczą organizmowi cennego białka. Ze względu na mniejszą zawartość
tłuszczu w porównaniu do innych gatunków mięs, Chrzanowskie parówki z filetem z kurcząt
będą idealne dla osób dbających o linię lub tych o wrażliwych żołądkach. Wędzone na
złocistą, jasno słomkową barwę i pozbawione osłonki zachęcą do jedzenia nawet
największe niejadki. Parówki nie zawierają glutenu, fosforanów, oraz poddane są procesowi
re-pasteryzacji, który wpływa zarówno na długi termin przydatności, jak i zachowanie ich
właściwości odżywczych.
Kolejne nowości z Chrzanowa, parówki 92% w dwóch rodzajach stwarzają nowe możliwości
kreowania smacznych dań. Doskonale smakować będą zarówno na zimno spożywane w
charakterze pożywnej i zdrowej przekąski jak i po podgrzaniu. To smaczny dodatek do
jajecznicy czy jajek sadzonych. Można je też wykorzystać do przygotowania szybkiego
i pożywnego obiadu – robiąc z nimi zapiekankę, pizzę, makaron lub domową wersję
lubianych hot-dogów. Na imprezę można parówki użyć do przygotowania koreczków, a
okładając plastrami sera nawet upiec je na grillu.
Parówki premium z Chrzanowa są dostępne w praktycznych opakowaniach o wadze 100
g. Można je kupić w dobrych sklepach spożywczych w cenie od 2,49 za opakowanie .
***
W Chrzanowskiej Manufakturze Wędlin (ChMW) szynki, parówki i kiełbasy powstają ze starannie
wyselekcjonowanego mięsa w oparciu o oryginalne receptury. Wędliny z Chrzanowa smakują jak te,
których smak pamiętamy sprzed lat. Cała produkcja odbywa się w oparciu o rygorystyczne systemy
bezpieczeństwa i higieny www.chmw.pl
Patrycja Sawicka – Sikora - patrycja@bwpr.pl tel. 506 181 076
Joanna Gulina joannag@bwpr.pl tel. 603 407 044
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz