wtorek, 26 maja 2015

Parówki Premium z Chrzanowa

Otwarto wątek. Jedna nieprzeczytana wiadomość.


Parówki premium z Chrzanowa

Chrzanowska Manufaktura Wędlin poszerzyła swoją ofertę wędlin o kolejne

pyszne nowości – Parówki z Chrzanowa z wysoką, bo aż 92%, zawartością

mięsa.  Nie zawierają fosforanów, osłonki, są bezglutenowe, wędzone

i pasteryzowane, jak domowe przetwory. Dzięki temu zachowują właściwości

odżywcze oraz wyróżniają się doskonałym smakiem i aromatem.

Pierwsza z nowości to delikatnie  wędzone parówki wyprodukowane z najlepszej jakości

najszlachetniejszego mięsa z szynki, które jest znakomitym źródłem łatwo przyswajalnego

białka. Szynka to także jedno z ulubionych mięs Polaków o wyjątkowej kruchości

i soczystości, więc parówki z szynki na pewno przypadną do gustu wielbicielom tradycyjnych

smaków. Te parówki mają jeszcze dodatkowe zalety – są bez osłonkowe, oraz

bezglutenowe, a więc bezpieczne do spożywania przez wszystkich, niezależnie od wieku

i wskazań żywieniowych. Podobnie jak pozostałe wędliny z  Chrzanowa także parówki

zostały poddane są procesowi re-pasteryzacji co gwarantuje ich bezpieczeństwo.

Z kolei parówki z filetem z kurcząt, to idealna propozycja dla ceniących subtelne smaki.

Także one dostarczą organizmowi cennego białka. Ze względu na mniejszą zawartość

tłuszczu w porównaniu do innych gatunków mięs, Chrzanowskie parówki z filetem z  kurcząt

będą idealne dla osób dbających o linię lub tych o wrażliwych żołądkach. Wędzone na

złocistą, jasno słomkową barwę  i pozbawione osłonki zachęcą do jedzenia nawet

największe niejadki. Parówki nie zawierają glutenu, fosforanów, oraz poddane są procesowi

re-pasteryzacji, który wpływa zarówno na długi termin przydatności, jak i zachowanie ich

właściwości odżywczych.

Kolejne nowości z Chrzanowa, parówki 92% w dwóch rodzajach stwarzają nowe możliwości

kreowania smacznych dań. Doskonale smakować będą zarówno na zimno spożywane w

charakterze pożywnej i zdrowej przekąski jak i po podgrzaniu. To smaczny dodatek do

jajecznicy czy jajek sadzonych. Można je też wykorzystać do przygotowania szybkiego

i pożywnego obiadu – robiąc z nimi zapiekankę, pizzę, makaron lub domową wersję

lubianych hot-dogów. Na imprezę można parówki użyć do przygotowania koreczków, a

okładając plastrami sera nawet upiec je na grillu.

Parówki premium z Chrzanowa są dostępne w praktycznych  opakowaniach o wadze 100

g. Można je kupić w dobrych sklepach spożywczych w cenie od 2,49 za opakowanie .

***

W Chrzanowskiej Manufakturze Wędlin (ChMW) szynki, parówki i kiełbasy powstają ze starannie

wyselekcjonowanego mięsa w oparciu o oryginalne receptury. Wędliny z Chrzanowa smakują jak te,

których smak pamiętamy sprzed lat. Cała produkcja odbywa się w oparciu o rygorystyczne systemy

bezpieczeństwa i higieny www.chmw.pl

Patrycja Sawicka – Sikora - patrycja@bwpr.pl tel. 506 181 076

Joanna Gulina joannag@bwpr.pl tel. 603 407 044

Wyświetlanie parowki z chrzanowa z filetem z kurczat 92.jpg

Wyświetlanie parowki z chrzanowa z szynki 92.jpg
Wyświetlanie image002.jpg

Wyświetlanie Parówki premium z Chrzanowa_maj 2015.doc.
Wyświetlanie parowki z chrzanowa z szynki 92.jpg

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz