piątek, 29 maja 2015
Szynka Krucha z Chrzanowa delikatesowym produktem roku!
Szynka Krucha z Chrzanowa delikatesowym produktem roku!
Szynka Krucha z Chrzanowa zajęła I miejsce w kategorii Produkty
Delikatesowe, w VIII edycji konkursu „PRZEBOJE FMCG 2015”**. Z sukcesem
przeszła dwuetapową weryfikację specjalistów z branży FMCG.
Szynka Krucha z Chrzanowa powstaje z
najwyższej jakości, specjalnie
selekcjonowanego mięsa z dodatkiem
unikatowej kompozycji przypraw, bez
dodatku fosforanów. Wędzenie dymem
olchowo-bukowym pozwala uzyskać
wyjątkowy aromat i atrakcyjną ciemną
barwę wyrobu. Charakterystyczną
kruchość zawdzięcza unikalnej technologii
stosowanej w Chrzanowskiej Manufakturze
- Wprowadzając do sprzedaży linię wyrobów Kruche z Chrzanowa postawiliśmy na wysoką
jakość i ceniony przez Polaków tradycyjny smak. Produkty doceniają nie tylko konsumenci –
cieszy nas, że Szynka Krucha z Chrzanowa została doceniona także przez branżę – mówi
Krzysztof Kania Prezes Zarządu Chrzanowskiej Manufaktury Wędlin.
Szynka Krucha z Chrzanowa sprzedawana jest w całości w 2 kg opakowaniach i
konfekcjonowana w kawałkach o wadze ok 0,5 kg przeznaczonych do dystrybucji w kanale
W Chrzanowskiej Manufakturze Wędlin (ChMW) szynki, parówki i kiełbasy powstają ze
starannie wyselekcjonowanego mięsa w oparciu o oryginalne receptury. Wędliny z
Chrzanowa smakują jak te, których smak pamiętamy sprzed lat. Cała produkcja odbywa się
w oparciu o rygorystyczne systemy bezpieczeństwa i higieny: HACAP, IFS, BRC, ISO 9001:
2008 i ISO 22 000: 2005
**Plebiscyt organizowany jest przez Magazyn Życie Handlowe.
Patrycja Sawicka – Sikora - patrycja@bwpr.pl tel. 506 181 076
Joanna Gulina joannag@bwpr.pl tel. 603 407 044
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz